| kadife | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
kadife Admin
| Konu: kadife Cuma Ağus. 17, 2007 1:27 pm | |
| S.a Yeni forum hayirli olsun, simdiden gelenlere hos geldin diyorum. Insallah güzel ve egitimli iyi sohbetler yapariz burada.
En son tarafından Cuma Ağus. 17, 2007 8:41 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
can33 Admin
| Konu: Geri: kadife Cuma Ağus. 17, 2007 1:38 pm | |
| S.a Yeni forum hayirli olsun, simdiden gelenlere hos geldin diyorum. Insallah güzel ve egitimli iyi sohbetler yapariz burada. | |
|
| |
can33 Admin
| Konu: Geri: kadife C.tesi Ağus. 18, 2007 3:06 am | |
| | |
|
| |
can33 Admin
| Konu: Pfullendorf, da bir seylerin degismesi gerektigini anladim.. C.tesi Ağus. 18, 2007 12:52 pm | |
| Pfullendorf da senelerdir yasiyoruz, bir seylerin degismesi gerektigini, bu son zamanlarda cok kez fark ettim.
Dayanismanin ne kadar önemli oldugunu, ancak ve ancak beraberlikle güc dogdugunu anladim.
Birbirini tanimak, birbirine karsi saygili olmanin kendimize kisiligimize ne kadar faydali oldugunu anladim.
Cocuklarimizi sokaklara terk etmemek onlara kulak vermek, isteklerini dile getirip onlar icin bir seyler yapmamiz gerektigini anladim. Altin gibi kalbleri olan, cok güzel fikirler üreten genclerimiz, fikirlerini ortaya koyacak, onlari dinleyecek kimsenin olmadigi da bir aci gercek.
En kücük fikir alisverisi, düsüncelerini ortaya koymalari , ve güclü olduklari dallarda onlara destek olmamiz gerektigini, düsündükce
Ne kadar eksiklerimizin oldugunu anladim.
Onun icin saygi deger misafirler kiymetli büyüklerim, Dayanisma icinde olmamiz gerekiyor artik, beraberlik icin yapabilecegimiz en kücük fikirleri bile degerlendirmek, yardima muhtaci olanlara yardim etmek, genclerimizi güclü olduklari dallarda desteklemek.
Bu düsünceler sadece sözde kalmamasi icin, ciddi sekilde, calismalarimizin olacagini simdiden söylemek istiyorum.
Bu konuda yardimci olmak isteyen, güzel düsüncelerini bizimle paylasmasini dilerim.
Tesekkürler
not kadife abla dan alintidir.... | |
|
| |
cemre
| Konu: Geri: kadife Paz Ağus. 19, 2007 5:10 am | |
| Hersey cok güzel olmus ellerinize ,emeginize saglik. Cok iyi düsünmüssünüz tebrik ederim. Can kardesimin yazdiklarina aynen katiliyorum. Insaallah bu Forum hepimiz icin hayirli olur. | |
|
| |
kadife Admin
| Konu: Geri: kadife Paz Ağus. 19, 2007 7:42 pm | |
| | |
|
| |
sahmeran
| Konu: Geri: kadife Cuma Eyl. 07, 2007 2:22 pm | |
| Kadife ablacim tsk. DOST SELAMINDA TESELLİ BULAN HER YÜREK,DAĞLAR ARDINDA BİLE KALSA,TESELLİYİ GÖZÜN GÖRDÜĞÜYLE DEĞİL,YÜREĞİNDE DOST BİLDİĞİYLE BULURMUŞ...! | |
|
| |
kadife Admin
| Konu: Geri: kadife Cuma Eyl. 07, 2007 2:57 pm | |
| Cok tesekkür ederim. Yüregimi dost olanlarin sayisi belirsiz,. cogu en üsttedir, cünkü her ne hikmetse, bütün iyi insanlar beni buluyor. Allah razi olsun. | |
|
| |
can33 Admin
| |
| |
kadife Admin
| |
| |
| kadife | |
|