Caresiz bakacagim senden gelmeyen selamlara ariyacagim seni rüzgarin cilgin ogultusunda Yamurun temiz ve safliginda
ama gelmiyeceksin!!! benim olmayacaksin!!!
Sensizlikle yaslanacagim, yüzlerime cizgiler dolacak. saclarima aklar düsecek. bekleyecegim senden bir söz
gelmeyecek biliyorum; bile bile bekleyecegim;
Dayanilmaz acilarim olacak yinede inatla yasatacagim onlari icimde sizini hissetmek bile kipirdanislar uyandiracak kalbimde saklayacagim onlari
senden bir sizi kalsin, senin acin olsun Sen ol hissedeyim seni diye!
Bagrima bastigim tasi yok edemicekler cünkü kimse bilmeyecek tek daldigim boslukta bulacagim seni kimse görmeyecek bilmeyecek ben daldikca uzaklara seni görür olacagim
herkes beni deli sanacak ! hasta sanacak! dilsiz, sagir sanacak! umurumda degil;
Sen hem dilim hem gözüm hemde ilacımsin Sensiz ruhum öksüz kaldi Sensiz yasamak belimi büktü bitirdi yikti kahr etti beni biliyorum sensizlikle yaslanacagim Ömrüm bitecek.
ve gec kalmis sevdalari anacagim dilimde Gec kalmis duygularimi erteleyecegim; yarina Hep yarina hic yasayamayacagimi bile bile Yarinlarin hic bir zaman gelmeyecegini bile bile hep ertelecegim.
ömrüm bitecek ve gidecegim! sensiz ömrüm gececek. Seni hayal etmek beni yasatacak sensizlikle yaslanacagim dedim ya evet sensizlikle degil hayalimde seninle yaslanacagim ömrümüz bitecek belki o zaman kavusacagiz. kadife
Bu siiri cok önceden bir arkadasim icin yazmistim...umarim begenirsiniz, biraz karisik ama olsun