kadife Admin
| Konu: Arife´me /Arife Kalkinc Cuma Ağus. 17, 2007 8:01 pm | |
| Arife´me
Bakışlarinda gizlidir, söylemek istediklerin, Öyle icten öyle yakınki, bakınca görüyorum şefkatini, Birde sözlerin var ömre bedel, Anlatıyor bana tatlı dille, bir türkünün námelerini.
Gittiğin yollardan dönmessin, boş ve gereksiz, Her söylediğinin bir manası var, icinde gizli anlayışlarla Sukünetin bile ifade eder, güzel gözlerinle, hayata bakış acını, Yorgun olsada bedenin, bir taze cicegi anımsatır, her daim.
Calıstın, didindin, sevdin, şefkat verdin, gülerek... Koşturdun, yoruldun, cabaladın, isteyerek.... Bakmadın ardina, ne derler diyerek.... Yılmadın, bırakmadın arkasını "bu olacak" diyerek...
Hani derler ya güvendiğin dağlara kar´mı yağdı, Aşlımaz yollarin pencesine mi düşeceksin? "Evet" derim, hic meraklanmadan, korkmadan, 'Ve yine derim "Benim güveneceğim, kar yağmayan bir dağım var, Elimden tutacagını bildigim, Arife´m var" Yanında, gölgende serinlenmek ne güzel.
Her olmaz görününe olur demene hayranım.. Iyiki varsin....
Bütün emeklerin icin sana tesekkür ederim, yorulmadan her zaman bize destek oldugun icin. Fatih cami kadinlar kolu yönetim´in hatirasidir. kadife
En son tarafından Cuma Eyl. 21, 2007 1:44 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
can33 Admin
| Konu: Geri: Arife´me /Arife Kalkinc C.tesi Ağus. 18, 2007 3:41 am | |
| ellerin ve yuregine saglik kadife abla.... | |
|
Nikferli
| Konu: Geri: Arife´me /Arife Kalkinc Cuma Eyl. 21, 2007 1:00 am | |
| Annemi ancak bu güzel sözlerle tarif edilebilir bilhassa son satirlari "Benim güveneceğim, kar yağmayan bir dağım.
Bu söz benim Annemi tarif etmek icin kullana bilecegim en güzel sözlerden ellerine saglik
Yavuz
| |
|
kadife Admin
| Konu: Geri: Arife´me /Arife Kalkinc Cuma Eyl. 21, 2007 1:48 am | |
| Sag ol yavuz, Anneni izledigimde aklima bunlar geliyor, gurur duymalisin, ben gurur duyuyorum Pfullendorf da böyle iyi insanlarin olduguna. Yüreklerimize karlar yagsa siginiriz o koca cinarlara, korkak birer ceylan gibi. Allah hepsinden razi olsun.. Ya bizim cinarlar gelsin artik özledik onlari, daha halen türkiyedeler.
| |
|
cemre
| Konu: Geri: Arife´me /Arife Kalkinc Cuma Eyl. 21, 2007 4:01 pm | |
| Kadife emegine saglik cok güzel bir siir olmus. Yazdiklarina aynen katiliyorum. Arife teyzemi bende cok severim. | |
|